Våra tjänster

Bilglas
Vi kan oftast ta hand om din bil på en gång. Lämnar du bilen på morgonen så får du tillbaks den på eftermiddagen. Stenskottslagning tar vi på drop-in i mån av tid elller så bokar du en tid, tidsåtgång ca 30 min. Självrisken varierar mellan försäkrings bolagen från 0 till 200 kr. Kolla ditt försäkringsbesked. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolagen, du betalar bara självrisken till oss. Vi tar även hand om din veteranbil, t.ex. nytillverkning av rutor. Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri och Dekra besiktigat.
Kontakta oss
Fasadfilm
Vi monterar alla typer av solfilm på fastigheter för olika ändamålsenliga lösningar

Kontakta oss för konsultation vilken typ av solfilm du behöver och kostnadsförslag
Kontakta oss
Inglasning
- Ska du glasa in altanen/balkongen?
Vi erbjuder kompletta lösningar för din altan eller balkong. FInns alternativ för både enklare och isolerade lösningar. Profilerna kommer i färgerna vitt eller natureloxerat ( aluminium ) men om du vill ha i en speciell kulör så ordnar vi det. Vi har öven tak för din uteplats. Hör av dig för mer info och prisförslag.
Kontakta oss
Badrum
- Bygger du nytt eller renoverar?
Vi säljer olika typer av duschdörrar, måttanpassade efter dina behov. För den som vill så kan dessa monteras själva men vi hjälper gärna till med monteringen om så önskas. Vi kan hjälpa dig med all typ av badrumsglas t.ex. • duschdörrar • skärmväggar • bastudörrar • hyllor • hyllbeslag • speglar. Självklart använder vi oss av säkerhetsglas efter gällande normer.
Kontakta oss
Inredningsglas
- Bygger du om hemma?
Vi kan erbjuda ett stort urval av olika typer av inredningsglas, så som glasdörrar med eller utan karm, olika typer av trycken, med eller utan lås, mönsterglas. Eller glas som stänkskydd i kök, mät själv eller låt oss göra jobbet. Det är bara din fantasi som sätter gränser.
Kontakta oss
Räcken
Vi har kompletta satser för trappräcken, poolräcken m.m. Både för inomhus- och utomhusbruk. Det finns en mängd olika stolpar och fästen för olika sorts montering.
Kontakta oss
Speglar
Behöver du en spegel i ett speciellt mått, en ovanlig design? Hör av dig till oss vi kan hjälpa dig ta fram just det du behöver.
Kontakta oss
Fogning
Vi har många års erfarenhet av fogning av alla slag. Allt från fasadfogning till badrum.
Kontakta oss

Offertförfrågan


Thunbergs Glasmästeri AB
Företaget grundades 1986 och är ett familjeägt företag som drivs av Thommy Nordström Jansson. Vi jobbar efter värderingar så som, kvalité, proffesionalitet och noggrannhet.
© 2023 Thunbergs Glasmästeri AB, All Rights Reserved. Created by Digitalpartner