Solfilm Örebro

SOLFILM ÖREBRO FUNKAR LIKA BRA TILL BILEN SOM TILL KONTORET

Solfilm Örebro till din bil är väldigt bra idé om man vill sänka temperaturen i bilen vid soliga dagar eller om man bara vill att det ska se snyggt ut. Att välja Thunberg Glasmästeri är en säkerhet för dig som kund då vi har många års erfarenhet gällande solfilm med diplomerade montörer. Vi använder oss av kvalitetsfilm med garantier.
Hur lång tid tar det att installera en solfilm?
Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att välja oss. När du bokar en tid för att sätta in solfilm i din bil kan du lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen. Behöver du hjälp med insyn eller att sänka temperaturen i hemmet eller på kontoret? Detta kan vi såklart hjälpa dig med! Thunbergs Glasmästeri erbjuder dig en mängd olika typer av solfilm till din bil eller fastighet. Tveka inte att höra av dig till oss med dina önskemål!
Professionell
Noggrann
Lång branscherfarenhet
Kvalitetsprodukter

VI LEVERERAR OCH MONTERAR HÖGKVALITATIVA PRODUKTER, VI ÄR MÄSTARE PÅ GLAS!

Kontakta oss idag!

Vi har hjälpt Örebro med glas sedan 1986

Idag är det andra generationen som bedriver verksamheten och hos oss finns det lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar kring värdeorden flexibilitet, noggrannhet och professionalitet, hos oss står kunden alltid i centrum.
Har olyckan varit framme? Behöver du laga ett stenskott? Eller kanske vill du förlänga ditt hem med ett uterum?
Våra glastekniker har erfarenhet att kunna utföra diverse olika glasarbeten. Förutom klassiska glasarbeten som bilrutor, glasräcken och inglasade uterum har vi även ett stort utbud av inredningsglas. Kontakta oss om du behöver glasdörrar, stänkskydd till köket, ett glasbord till kontoret, garderobsdörrar eller specialdesignade speglar. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Hos Thunbergs Glasmästeri kan du få hjälp med allt inom glas, både i hemmet och på arbetsplatsen. Nöjda kunder är vår passion och vi arbetar tillsammans från start till mål med ditt projekt.

Offertförfrågan


Thunbergs Glasmästeri AB
Företaget grundades 1986 och är ett familjeägt företag som drivs av Thommy Nordström Jansson. Vi jobbar efter värderingar så som, kvalité, proffesionalitet och noggrannhet.
© 2023 Thunbergs Glasmästeri AB, All Rights Reserved. Created by Digitalpartner