Inglasning Örebro

INGLASNING ÖREBRO – HUR SER DIN INGLASADE DRÖM UT?

Vill du ha ett extra rum som kan avnjutas året om? Inglasning Örebro kan förlänga både hemmet med ett extra rum och sommaren med månader. Välj ett vackert uterum, med hög kvalitet som passar vårt nordiska klimat. Thunbergs Glasmästeri erbjuder dig kompletta lösningar för din altan eller balkong!

En inglasad balkong eller altan ger dig ett extra rum till ditt hus eller lägenhet som kan avnjutas året om. Nu kan du få ditt uterum precis som du vill ha det, vi hjälper dig med både balkongen och altanen.
Fånga sommaren med inglasning Örebro – hur ser din inglasade dröm ut? Tveka inte att höra av er till oss redan idag!
Professionell
Noggrann
Lång branscherfarenhet
Kvalitetsprodukter

VI LEVERERAR OCH MONTERAR HÖGKVALITATIVA PRODUKTER, VI ÄR MÄSTARE PÅ GLAS!

Kontakta oss idag!

Vi har hjälpt Örebro med glas sedan 1986

Idag är det andra generationen som bedriver verksamheten och hos oss finns det lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar kring värdeorden flexibilitet, noggrannhet och professionalitet, hos oss står kunden alltid i centrum.
Har olyckan varit framme? Behöver du laga ett stenskott? Eller kanske vill du förlänga ditt hem med ett uterum?
Våra glastekniker har erfarenhet att kunna utföra diverse olika glasarbeten. Förutom klassiska glasarbeten som bilrutor, glasräcken och inglasade uterum har vi även ett stort utbud av inredningsglas. Kontakta oss om du behöver glasdörrar, stänkskydd till köket, ett glasbord till kontoret, garderobsdörrar eller specialdesignade speglar. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Hos Thunbergs Glasmästeri kan du få hjälp med allt inom glas, både i hemmet och på arbetsplatsen. Nöjda kunder är vår passion och vi arbetar tillsammans från start till mål med ditt projekt.

Offertförfrågan


Thunbergs Glasmästeri AB
Företaget grundades 1986 och är ett familjeägt företag som drivs av Thommy Nordström Jansson. Vi jobbar efter värderingar så som, kvalité, proffesionalitet och noggrannhet.
© 2023 Thunbergs Glasmästeri AB, All Rights Reserved. Created by Digitalpartner