Glasräcken Örebro

GLASRÄCKEN ÖREBRO SOM ÄR SÄKERT, SNYGGT OCH STABILT!

Med glasräcken Örebro kombinerar du viktig funktion runt exempelvis trappor, avsatser och altaner med modern estetik. Hos oss hittar du en mängd olika stolpar och fästen för olika typer av montering.

Thunbergs Glasmästeri AB tillhandahåller kompletta satser för exempelvis trappräcken och poolräcken. Våra produkter passar lika bra inomhus som utomhus samt är både snygga och säkra. Hos oss kan du hitta något som passar just dig och ditt behov! Hör av er till oss idag med dina önskemål.
Hur vill du att ditt trappräcke ska se ut? Det är bara fantasin som sätter gränser. Kontakta oss idag med dina önskemål!
Professionell
Noggrann
Lång branscherfarenhet
Kvalitetsprodukter

VI LEVERERAR OCH MONTERAR HÖGKVALITATIVA PRODUKTER, VI ÄR MÄSTARE PÅ GLAS!

Kontakta oss idag!

Vi har hjälpt Örebro med glas sedan 1986

Idag är det andra generationen som bedriver verksamheten och hos oss finns det lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar kring värdeorden flexibilitet, noggrannhet och professionalitet, hos oss står kunden alltid i centrum.
Har olyckan varit framme? Behöver du laga ett stenskott? Eller kanske vill du förlänga ditt hem med ett uterum?
Våra glastekniker har erfarenhet att kunna utföra diverse olika glasarbeten. Förutom klassiska glasarbeten som bilrutor, glasräcken och inglasade uterum har vi även ett stort utbud av inredningsglas. Kontakta oss om du behöver glasdörrar, stänkskydd till köket, ett glasbord till kontoret, garderobsdörrar eller specialdesignade speglar. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Hos Thunbergs Glasmästeri kan du få hjälp med allt inom glas, både i hemmet och på arbetsplatsen. Nöjda kunder är vår passion och vi arbetar tillsammans från start till mål med ditt projekt.

Offertförfrågan


Thunbergs Glasmästeri AB
Företaget grundades 1986 och är ett familjeägt företag som drivs av Thommy Nordström Jansson. Vi jobbar efter värderingar så som, kvalité, proffesionalitet och noggrannhet.
© 2023 Thunbergs Glasmästeri AB, All Rights Reserved. Created by Digitalpartner